Hei!

Jeg vil takke deg for at du leser dette.

Jeg startet denne nettsiden med utgangspunktet å få delt min historie med medfødt farlig lungesykdom. Jeg har fått positive tilbakemeldinger, noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg har til og med blitt intervjuet av Se & Hør, og artikkelen er straks tilgjengelig.

Jeg har et lite dilemma, å det er at jeg ikke vet hva du som leser er interessert i å lese!
Som sagt var denne bloggen et forsøk på å få den usynlige sykdommen min synlig, men å bare oppdatere dere om helsa mi synes jeg fort kan bli tomt, kjedelig og trist.

Hvis denne bloggen skal ha en sunn og lang levetid, så er det viktig for meg at jeg har noe å skrive om.

Derfor spør jeg deg; hva kunne du tenke deg å lese? Jeg tar feedback godt til hjertet og har lyst til å sørge for at jeg holder meg unna å skrive ting som er kjedelig å lese.

Jeg vil gjerne dele litt forskjellige temaer som interesserer meg. Jeg har derfor tatt initiativet til å dele opp bloggen i flere ulike kategorier.

Kategoriene er følgene:

 • Sykdom:
  Alle innlegg angående lungesykdommen min vil gå her. Jeg deler både vonde tilbakefall og positiv fremgang, også vel som tanker rundt det hele.
 • Spill-utvikling:
  Jeg jobber med diverse prosjekter og noe av det jeg fokuserer mye på er et spill prosjekt. Jeg har også planer om å lansere apper for iOS/Android etterhvert når jeg får tid og krefter til det. Jeg har fortsatt mye å lære om data programmering, så mine oppdagelser, etcetera, vil jeg dele her.
 • Underholdning:
  Hvis jeg føler jeg har noe på hjertet som er underholdende, deler jeg det her.
 • Personlig:
  Skjer det noe spennende i hverdagen som jeg ønsker å dele, eller noen fascinerende historier, legger jeg det her.
 • Oppdateringer:
  Oppdateringer om bloggen eller meg selv havner her.

Jeg vil nøste flere kategorier etterhvert som det blir nødvendig. Hele nettsiden er fortsatt veldig ‘work in progress’, og jeg hører gjerne på forslag på hvordan bloggen kan føles og se bedre ut. Del gjerne noe du vil se fra meg videre!

Takk.

Advertisement