Hverdagen min er fortsatt veldig rolig. Jeg tilbringer den meste tiden min inne på mitt lille rom, og prøver sakte å gjøre noe produktivt foran skjermen. I ukedagene blir det mest sofasitting og i helgene har jeg venner og kjæreste på besøk. Jeg er glad jeg har mennesker rundt meg som hjelper meg å tilfredsstille den sosiale biten ihvertfall. Produktiviteten er ikke like høy.

Jeg har tenkt litt på hvorfor jeg sliter så veldig med å skrive noe som helst, og har konkludert at jeg tydelig har en skrivesperre. Bare det å sette sammen dette innlegget har dratt meg ut på kanten! Er usikker på hvordan jeg blir kvitt den, men regner med at det hjelper om jeg finner på noe å skrive om.snapchat-1366261192413132498.jpg

Jeg var i gang med å komme inn i en trenings-rutine igjen, helt til jeg fikk en infeksjon nylig. Det føles som déjà-vu for meg. Det virker som alltid når jeg begynner å komme i siget at en infeksjon sniker seg innpå! Uansett, så jeg er positivt innstilt på å fortsette der jeg slapp så fort jeg blir ferdig med penicillin kuren min.

Jeg er stuck i programmeringen til spill prosjektet mitt. Et problem jeg har sittet med lenge. Det går ut på å sammenflette to objekter og få dem til å oppføre seg som par, uten å forstyrre omstendighetene til andre individuelle par av samme slag.
Jeg har tenkt til å dokumentere utviklings prosessen her, som kanskje kan gi meg en bedre oversikt, og samtidig holde deg oppdatert!

Hvis vi ser litt tilbake, så fikk jeg et akvarium av foreldrene mine som julegave i fjor. Jeg og faren min hadde diskutert litt tidligere om at jeg kunne tenke meg å ha akvarium. Når jeg først fikk det var jeg litt skeptisk. Kostnadene for å fylle opp akvariet med sand, planter, dekorasjoner, kjøpe fiskemat, og fiskene i seg selv var litt overraskende. Å tanke på ansvar og vedlikehold! Men når alt var på plass, er det faktisk veldig koselig å ha et akvarium fylt med liv ved siden av meg. Det gir også rommet mitt en helt ny dybde. Siden jeg tilbringer så mye av tiden min inne på dette rommet, er det hyggelig for meg å få det til se og føles så fint ut som mulig.20160219_081007-1.jpg

Advertisement