Blog Introduction Photo
Fra venstre: Mor, bestevenn, meg, far.

Som nevnt tidligere, jeg heter Tobias Edvardsen, er født 1. mars i ’96, og bor i Drammen.

Jeg har mange forskjellige interesser, hovedsaklig data-teknologi, kreativitet, og trening.

Jeg er oppvokst med data, og er godt orientert innen det. Jeg lærer meg forskjellige programmeringsspråk, noe som går sløvt for øyeblikket, men med den enkle kunnskapen jeg har, utvikler og eksperimenterer jeg med å lage mitt eget dataspill. Jeg begynte fra jeg var 10 år ved hjelp av et develop tool til å lage spill, og startet med å etterligne Super Mario som jeg var mest opptatt av på den tiden.

Jeg har hele livet mitt vært gal etter å skape ting med min egen kreativitet, og bruker mesteparten av fritida mi på det, for så lenge jeg ikke kaster bort tida mi på å spille videospill og se film. Alt ifra tegne, male, filme, fotografere, redigere, bygge, til å utvikle dataspill. Jeg synes kunstner er et sterkt ord og ville kansje ikke kalle meg selv for det, men jeg har tegnet siden jeg var bare en liten unge, og føler meg flink til det. I dag tegner jeg mest digitalt, ikke så overraskende utifra min interesse for data.

Min lidenskap for trening og kosthold har utviklet seg fra mitt sterke behov for det pga. sykdommen. Jeg fikk en urovekkende beskjed fra doktor at jeg ville dø hvis jeg ikke gjorde det. Det var utrolig vanskelig for meg å bli vandt til det, men etter jeg kom igang med treningen fikk jeg lyst til det utifra egen interesse. For å bygge en god fysikk, være fysisk sterk, ha en god følelse om meg selv, og viktigst av alt; holde helsa så stabil som mulig.

Advertisement