De siste ukene har jeg vært mye mer produktiv. Jeg har jobbet hardt med spill-prosjektet, tegnet mange nye grafiske elementer, og programmert nye funksjoner. Å distrahere vonde tanker med å være produktiv slår alkoholen lett. Drikking gjør deg bare mer miserabel mens å få til noe meningsfylt føles så gledesfylt og givende.

profilepic

Rushaug: Project Emerald er tittelen på mitt kommende spill. Spillet er langt ifra ferdig, men begynner faktisk å nærme seg et stadie hvor det er spillbart, og det er noe jeg har gledet meg i lang, lang tid til! Jeg har jobbet med dette prosjektet i nærmest 6 år. Det har vært perioder med god fremgang og rett og slett dvaler hvor jeg har vært så stuck at jeg ikke har hatt motivasjon til å fortsette med det. Men med flere måneders mellomrom finner jeg alltid et punkt hvor jeg jobber meg rundt problemet eller finner en løsning på det om jeg er heldig. Nå satser jeg mye tid på det, i håp om å fylle en av mine drømmer om å lansere et ferdig spill.

Jeg syntes det var på god tid å lage en facebook-side hvor jeg kan dele bilder, fremdriften og informasjon om spillet. Jeg er ivrig på å dokumentere utviklingen i detalj og dele det på bloggen min her!

https://www.facebook.com/projectemerald006/

 

Advertisement