Som skrevet i tidligere innlegg ble jeg i et skjebnesvangre øyeblikk plassert på den skolen jeg hadde aller helst lyst til å gå på: Sunnhordland Folkehøyskole! Å nå allerede så nærmer det seg slutten av første semester. Jeg vet ikke om jeg skal si at det gikk fort eller tregt, fordi tiden har føltes tidløs her! Uansett, nå har jeg masse å skrive om. De siste fire månedene har min mangel av innlegg ikke kommet av en mangel på initiativ og produktivitet som det vanligvis gjør, men heller fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Her på Sunnhordland har dagene vært fullstappa med arbeid, innsats og masse læring!

Det er ingen tvil om hva denne skolen har som styrke, og det er kreativitet. Sunnhordland er en produktiv skole som setter oss studenter i omgivelser som gir oss de nødvendige verktøyene til å lære, lage, og viktigst av alt; en drift til å gjøre om idéene våres fra tanke til realitet. Jeg har aldri vært så produktiv de siste tre årene hjemme som det jeg har vært her på Sunnhordland.

Jeg ville ha brukt noe av den kreativiteten til å skrive mye mer, men andre ting har stått først. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å skrive et innlegg for hver uke som jeg har gått her, men jeg kjenner meg selv godt nok til at jeg burde skjønt at det ikke ville skje. Uansett, nå har jeg satt meg ned og tvunget frem noen vegger med tekst på skjermen, og klar for å dele. Jeg vil publisere mine erfaringer frem til nå gjennom en rekke innlegg. Litt sånn som kapitler.

For å gi dere et dypere inntrykk av denne flotte skolen, har jeg inkludert introduksjons videoen fra Sunnhordland sitt eget arkiv. Nyt den!

 

Advertisement